Det finns riktigt många stilar du kan välja mellan när det kommer till smycken och accessoarer. Men det viktigaste av allt är att det ska vara en stil som passar dig och säger vem du är! Vet du inte riktigt vad som passar dig? Kolla då runt på vår sida och låt dig inspireras och hitta något som passar dig!

Jag älskar allt som har med smycken och accessoarer att göra. Halsband, väskor, glasögon, ringar och örhängen … Allt! Därför bloggar jag bakom Hobster och tipsar om olika sorters stilar, designers och butiker. Vi tycker detta är kul, och vi hoppas att även du delar vårt intresse för de små detaljerna! För det är det som räknas – de små detaljerna.

Förutom de små detaljerna på din kropp så älskar jag även de små detaljerna som finns i våra hem. Roliga, praktiska, romantiska, personliga … Det lilla extra i ditt hem är vad som gör ditt hem till ditt eget! Här på vår sida så hittar du tips på olika prylar som kan passa in i ditt hem, kanske även prylar som du inte ens tänkt på att du behöver. Vad sägs som en glassmaskin eller ett magiskt träd? Vad det än är så kommer du att hitta det här!